Estamos en el centro de Barcelona

hola@quantumpsicologia.com

693.729.607

MEDIOS

Ponemos a tu disposición las participaciones del equipo de Quantum Psicología en diferentes medios de comunicación donde tratamos temas de actualidad y situaciones presentes en nuestro día a día

Apariciones en medios

Pronto disponibles...

L’última nit de les 1001

L'aventura de "Les mil i una nits" va començar un 2 de setembre del 2013. En aquests cinc anys la societat ha canviat bastant: vivim diferent, ens relacionem diferent... però el sexe continua, encara ara, sent un tema tabú. Comencem l'última nit d'aquest apassionant viatge que ha estat "Les mil i una". Ens hi acompanyeu?


És un encant, però què fa amb aquesta persona tan complicada?

Gestionar les relacions complicades! Hi ha persones que són encantadores, amables, amb un somriure sempre a punt. Són persones que enamoren. Un dia coneixes la seva parella i no entens res... A "Les 1.001", avui, parlem de parelles en què un és un encant i l'altre no ho és tant. Amb Sònia Cervantes i Esteve Planadecursach.


Repartir-se les feines de casa: un conflicte d’estat!

Gestionar la logística d'una casa és el que més desgasta una relació? Avui sabrem per què i us donarem eines per evitar que repartir les feines de casa es converteixi en un conflicte d'estat! amb el nostre psicòleg i sexòleg Esteve Planadecursach.
Te escuchamos

Si te ha parecido interesante o te has sentido identificad@ en alguno de los contenidos y quieres enviarnos un mensaje, puedes hacerlo a través de nuestro formulario de contacto